Slik skaper du den perfekte hjemmesiden

En perfekt måte å markedsføre seg på i dag er å sette opp sin egen hjemmeside. Du kan gjøre det gratis på nett, eller få en profesjonell webdesigner til å sette sammen grafikken. Gjennom en hjemmeside når du ut til alle målgrupper på en enkel måte. Markedsføring via internett er en effektiv måte å gjøre seg kjent på blant publikum, uten for mye bakgrunnsarbeid.

Hold hjemmesiden godt oppdatert

I et hav av hjemmesider er det viktig å holde hjemmesiden konstant oppdatert. Det finnes mange hjemmesider som ikke er oppdatert. Bruk god tid på planleggingen og gjennomføringen av hjemmesiden, og hold siden oppdatert med gode tekster.

Hva kan du gjøre for kundene 2410579-internet-surfingdine?

Innholdet på hjemmesiden bør treffe målgruppen din. Forsøk å se hjemmesiden fra brukernes synsvinkel. Hva kan ditt firma gjøre for brukerne? Siden bør formidle godt hvem du er, hva du driver med, hvilke produkter eller tjenester du tilbyr, og hva som skiller nettopp deg fra konkurrentene. Innholdet bør være laget med tanke på at det lett kommer opp i de forskjellige søkemotorene, og det bør være brukervennlig og med god layout.

Kontaktopplysninger en viktig del av hjemmesiden

Kontaktopplysninger bør være lette å finne hjemmesiden, slik at kundene har gode muligheter til å komme i kontakt med deg. E-post, telefon, kontaktskjema og påmelding til nyhetsbrev er viktig informasjon på en hjemmeside for å oppnå full kontakt med kundene dine.

Koble hjemmesiden opp til dine sosiale medier

Koble gjerne sammen hjemmesiden din med sosiale medier som Facebook, Twitter etc. Et populært verktøy er «dele»-knappene på hjemmesiden, noe som gjør det mulig for brukerne å dele innhold fra din hjemmeside på de største sosiale mediene.

Velg en responsiv hjemmeside

Lag en responsiv hjemmeside hvor innhold tilpasser seg de forskjellige primærkanalene for surfing på nett. Mennesket i dagens samfunn benytter seg mye av smarttelefoner og nettbrett ved surfing på internett, og det er viktig at bredden er tilpasset de forskjellige skjermene der ute.

Visuell markedsføring

Verdens største visuelle markedsføring gjøres via YouTube. Sett opp et samfunn på Youtube med jevnlige videoer og koble det opp til din hjemmeside.