Noen få tastetrykk

Mye har skjedd siden internett ble en del av våre liv. For noen år tilbake var Sony Walkman det mest moderne som fantes – mens i dag kan vi trekke hele verden opp av bukselomma.

Med adgang til hele kloden bare sekunder unna kan vi regjere over den underholdningen vi ønsker, når og hvor vi ønsker det. Alt man kan ønske seg florerer på nett, fra nyheter, spill og underholdning til hobbysider, blogger, chatfunksjoner og videoer. Og du trenger ikke lenger å reise på et spillokale for å teste ut en enarmet banditt, når alt fra Candy Crush til oddsspill er tilgjengelige via Norsk Tipping, Unibet eller andre spilltilbydere ute på den store verdensveven.

Alt finnes trygt på nett

Nettet gir deg alle muligheter for å finne det du vil vite mer om. Dagens siste og oppdaterte nyheter er et tastetrykk unna – og verden blir mindre og mindre ettersom hastighetene blir raskere og raskere. Du kan velge om du vil finne underholdning, søke informasjon, nyheter eller om du ønsker å spille på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen. Med et rikt utvalg og ekspertenes gode råd og tips kan du både surfe og spille trygt på nettet.

Styr økonomien fra din smarttelefonbetalning-nett

For noen få år siden var det ansett som litt utrygt å betale over nett. Og selv om man fortsatt skal være våken når man legger igjen kredittkortet sitt i nettbutikker, er dagens betalingsløsninger så gode at du i de aller fleste tilfeller kan være helt trygg. Alt fra betaling av regninger til å overføre penger til barnas bankkort gjøres med noen klikk – eller rett og slett på mobiltelefonen. De fysiske bankene er snart kontant- og pengeløse, ettersom internett har overtatt denne nisjen.

Også hvis du spiller spill online, kan du bruke de elektroniske lommebøkene til å gjøre trygge og enkle innskudd og uttak. Sikkerhetsinnstillinger og kryptering gjør dette til smarte, brukervennlige løsninger.

Sosiale fora online og i virkeligheten

Den nye generasjonen er sosial på en helt annen måte enn vi var for bare en generasjon eller to siden. De mobile tjenestene er med oss overalt, og man trenger ikke lenger å ta bussen til nærmeste venn eller venninne for å ha det sosialt og hyggelig. Det sosiale foregår nemlig også online – og oppdateringer på sosiale medier er en stor del av manges hverdag.

Chattetjenester, helsetjenester, banktjenester, forsikringstjenester og mulighet til å kjøpe alt mellom himmel og jord gjør at internett gir oss muligheter som våre forfedre bare kunne drømme om. Samtidig må vi ikke glemme den gode måten å være sosial på. Pynt opp stua til et realt pokerlag og bruk dine pokerkunnskaper og ferdigheter med dine venner. Og finn tips og triks på nettet før gjestene kommer, så kan du briljere med kunnskapene dine mens dere hygger dere rundt spillebordet.